Startpagina Archief

Knolseldersoep

Niets zo lekker dan een kom dampende soep op een koude winterdag! Voor dit recept werk je de knolseldersoep af met grijze garnalen voor een op-en-top Belgisch gerecht. Je hebt ongeveer 45 minuten nodig om deze heerlijke soep voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 knolselder

1 grote bloemige aardappel

1 ui

3 teentjes knoflook

2 el fijngesnipperde bieslook

2 sneetjes oud brood

1,2 l groentebouillon

1 takje rozemarijn

200 ml lichte room

hazelnootolie

boter

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Schil de knolselder en snijd in blokjes. Doe hetzelfde met de aardappel. Snipper de ui en bak glazig in wat boter. Pers er twee teentjes look bij en laat even meebakken.

Voeg de knolselderblokjes en de aardappelblokjes bij de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen