Startpagina Archief

Rijsttaart

Met dit recept leer je een heerlijke smeuïge rijsttaart maken waar zelfs je grootmoeder jaloers op zal zijn. Je hebt ongeveer een uur nodig om er 8 personen van te kunnen laten smullen.

Ingrediënten

130 g dessertrijst

180 g suiker

45 g puddingpoeder

2 eieren

1 vanillestokje

1 l melk

1 vel bladerdeeg

1 el boter

1 el bloem

Voor de afwerking

1 el poedersuiker

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Besmeer je taartvorm met wat boter en bestuif dan met bloem. Bekleed de taartvorm met een vel bladerdeeg. Bak het bladerdeeg blind voor gedurende 15 minuten. Haal uit de oven...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen