Startpagina Archief

Rijsttaart

Met dit recept leer je een heerlijke smeuïge rijsttaart maken waar zelfs je grootmoeder jaloers op zal zijn. Je hebt ongeveer een uur nodig om er 8 personen van te kunnen laten smullen.

Ingrediënten

130 g dessertrijst

180 g suiker

45 g puddingpoeder

2 eieren

1 vanillestokje

1 l melk

1 vel bladerdeeg

1 el boter

1 el bloem

Voor de afwerking

1 el poedersuiker

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Besmeer je taartvorm met wat boter en bestuif dan met bloem. Bekleed de taartvorm met een vel bladerdeeg. Bak het bladerdeeg blind voor gedurende 15 minuten. Haal uit de oven...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen