Startpagina Archief

Zeetong à la meunière

Zeetong à la meunière, dat is een echte klassieker en met ons recept maak je hem perfect klaar. Je hebt slechts een kwartiertje nodig om er vier personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

4 tongen

4 el bloem

2 el olijfolie

2 stevige klonten boter

1 citroen

1/2 peterselie

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Hak de peterselie fijn.

Spoel de vis, dep droog en kruid met peper en zout. Wentel ze door de bloem en tik er de overtollige bloem af.

Laat een pan met antikleeflaag goed warm worden op het vuur. Giet er de olijfolie bij en laat er de boter in smelten. Leg de tongen naast elkaar in de pan. Laat goudbruin bakken gedurende 4 minuten aan elke kant.

Voeg...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen