Startpagina Archief

Uienringen met spicy dipsaus

Gefrituurde uienringen, dat is het favoriete aperitiefhapje van heel wat Belgen. Met dit recept maak je ze makkelijk zelf en serveer je ze met een pittige dipsaus. Je hebt een halfuurtje nodig om het aan 4 personen te kunnen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

Voor de uienringen:

3 dl karnemelk

½ kl bakpoeder

150 g bloem

4 uien

100 g appelkappertjes

Voor de saus:

60 g zure room

30 g mayonaise

5 g platte peterselie

5 g koriander

50 g pickles

20 g geraspte Parmezaan

1 el ketchup

1 kl sriracha

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de friteuse voor op 180°C.

Start met het maken van het sausje.

Snipper de peterselie en koriander heel fijn en meng samen met de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen