Startpagina Archief

Gegrilde steak met romescosaus en gepofte krieltjes

Gegrilde steak mag niet ontbreken op een heerlijke BBQ-avond. Serveer met een fris maar pittig sausje van paprika. De gepofte krieltjes maken dit hoofdgerecht helemaal af. Na 45 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

4 steaks

700 g krieltjes

enkele takjes rozemarijn

enkele takjes tijm

blaadje laurier

½ citroen

80 g veldsla

2 tl komijnpoeder

2 tl gedroogde oregano

handvol verse oregano

olijfolie

peper en grof zeezout

Voor de Romescosaus

2 zoete puntpaprika’s

1 rode chilipeper

2 teentjes knoflook

2 tl zoet paprikapoeder

80 g amandelen, geroosterd

2 el rode wijnazijn

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen