Startpagina Archief

Zoeteaardappeltaart met geitenkaas

Dit is een lekkere groentetaart met zoete aardappel en geitenkaas. Besprenkel met parmezaan voor een smeuïg resultaat. Breng op smaak met enkele kruiden en geniet ervan! Reken wel op ongeveer 4 uur om dit gerecht te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

500 g zoete aardappelen

1 el olijfolie

vetstof

0,50 kl komijnzaad

180 g wortelen

35 g suiker

2 el witte wijnazijn

1 sinaasappel

1 eidooier

150 ml verse slagroom

bieslook, fijngehakt

50 g Parmezaanse kaas

150 g zachte geitenkaas

peper

zout

1 vel kruimeldeeg

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven op 170°C.

Bak de geraspte wortel in vetstof, voeg de komijnzaadjes toe en roerbak. Voeg daarna de suiker, azijn en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen