Startpagina Archief

Varkensoester met venkelpuree en geroosterde wortelen

Een mager en mals stukje vlees met venkelpuree, geroosterde wortelen en zelfgemaakte kruidenolie, dat is genot op je bord. Je hebt zo’n 35 minuutjes nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

4 varkensoesters

1 bussel wortel

2 venkels

4 el plattekaas (magere)

0,50 kl venkelzaad

olijfolie

0,50 kl gedroogde tijm

0,50 kl korianderzaad

0,50 kl komijnzaad

peper

zout

8 takjes venkels

Voor de kruidenolie:

30 ml olijfolie

2 el peterselie (fijngehakt)

2 el basilicum (fijngehakt)

2 el bieslook (fijngehakt)

1 teentje knoflook

Hoe ga je te werk?

M...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Groentegeweld: smaakvolle biogroenten uit Weelde

Korte Keten Groentegeweld is een kleinschalig bio-ecologisch tuinbouwbedrijf in volle groei in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Met veel passie en liefde telen Dirk Hendrix en Willem Van Pelt er het hele jaar rond zo’n 60 soorten seizoensgroenten en -fruit. Net als 41 andere Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven zet Groentegeweld op zondag 14 september zijn deuren open voor het grote publiek op de Dag van de Landbouw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen