Startpagina Archief

Varkensoester met venkelpuree en geroosterde wortelen

Een mager en mals stukje vlees met venkelpuree, geroosterde wortelen en zelfgemaakte kruidenolie, dat is genot op je bord. Je hebt zo’n 35 minuutjes nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

4 varkensoesters

1 bussel wortel

2 venkels

4 el plattekaas (magere)

0,50 kl venkelzaad

olijfolie

0,50 kl gedroogde tijm

0,50 kl korianderzaad

0,50 kl komijnzaad

peper

zout

8 takjes venkels

Voor de kruidenolie:

30 ml olijfolie

2 el peterselie (fijngehakt)

2 el basilicum (fijngehakt)

2 el bieslook (fijngehakt)

1 teentje knoflook

Hoe ga je te werk?

M...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen