Startpagina Archief

Ravioli van courgette

Ravioli in tomatensaus en afgewerkt met kaas, dat is pure comfort food. Geniet van deze variant met courgette en Belgische kaas. Je het zowat een uur nodig om het voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

2 courgettes

oregano

300 g pasta

olijfolie

peper

zout

Voor de vulling:

1 ajuin

1 teentje knoflook

250 g kippengehakt

100 g harde Postelkaas

150 g ricotta van Berloumi

Voor de saus:

400 g passata

0,50 kl gedroogde oregano

Hoe bereid je het?

Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook.

Rasp de kaas.

Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en knoflook zacht. Voeg het kippengehakt er bij en roerbak goudbruin...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen