Startpagina Archief

Torentje van carpaccio,

ricotta en courgette

Bent u nog op zoek naar een fris aperitiefhapje? Dan is dit het ideale recept. De frisse smaken van de carpaccio en courgette, gecombineerd met de hartige en warme aroma's van de ricotta brengen je in zalige sferen. Na een bereiding van 40 minuten kunnen 4 personen dit verorberen.

Wat heb je nodig?

0,50 courgette

1 bosje basilicum

1 teentje knoflook

1 vel kruimeldeeg

2 plakjes rundscarpaccio

80 g ricotta van Berloumi

4 half zongedroogde tomaten

20 g Brokkeloud Roeselare

2 el pijnboompitten

peper

zout

Hoe bereid je het?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Steek met een uitsteekring van 6 cm diameter 8 cirkels uit het kruimeldeeg.

Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, prik er enkele gaatjes in met een vork gaatjes en plaats ongeveer 12 minuten...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen