Startpagina Archief

Ovenschotel met gehakt

Een ovenschotel met gehakt is een favoriet bij velen. Combineer met puree, knolselder en witloof van bij ons voor een lekkere maaltijd. Het duurt zo’n 2 uur en 40 minuten om er 4 personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

 400 g rundergehakt

 8 stronken witloof

 1 rode ui

 1 ei

 3 takjes platte peterselie

 4 takjes tijm (geritst)

 3 el olijfolie

 1 teentje knoflook, fijngesneden

 500 g aardappelen

 400 g knolselder

 100 ml melk

 paneermeel of geraspte lightkaas

 peper

 cayennepeper

 nootmuskaat

Hoe bereid je het?

Maak de puree:

Schil de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Groentegeweld: smaakvolle biogroenten uit Weelde

Korte Keten Groentegeweld is een kleinschalig bio-ecologisch tuinbouwbedrijf in volle groei in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Met veel passie en liefde telen Dirk Hendrix en Willem Van Pelt er het hele jaar rond zo’n 60 soorten seizoensgroenten en -fruit. Net als 41 andere Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven zet Groentegeweld op zondag 14 september zijn deuren open voor het grote publiek op de Dag van de Landbouw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen