Startpagina Archief

Ovenschotel met gehakt

Een ovenschotel met gehakt is een favoriet bij velen. Combineer met puree, knolselder en witloof van bij ons voor een lekkere maaltijd. Het duurt zo’n 2 uur en 40 minuten om er 4 personen van te kunnen laten smullen.

Wat heb je nodig?

 400 g rundergehakt

 8 stronken witloof

 1 rode ui

 1 ei

 3 takjes platte peterselie

 4 takjes tijm (geritst)

 3 el olijfolie

 1 teentje knoflook, fijngesneden

 500 g aardappelen

 400 g knolselder

 100 ml melk

 paneermeel of geraspte lightkaas

 peper

 cayennepeper

 nootmuskaat

Hoe bereid je het?

Maak de puree:

Schil de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen