Startpagina Archief

Hoe duurzaam vlees blijven produceren?

Bioveiligheid, circulariteit, korte keten en Pork.be waren de actuele thema’s die deze keer op het menu stonden tijdens het seminarie varkenshouderij op de Agridagen.

De sectorseminaries beginnen een mooie traditie te worden tijdens de Agridagen. Het seminarie varkenshouderij kon op veel bijval rekenen, met zowat een volledig gevulde seminarieruimte. Tijdens deze editie werd volop de kaart getrokken om per thema enkele varkenshouders aan het woord te laten.

Getuigenissen over bioveiligheid

Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ) besteedt al jaren aandacht aan het belang van een goede bioveiligheid op een varkensbedrijf. “Het thema wordt eerder saai bevonden”, stelt Tamara Vandersmissen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Nog eens 210 varkenshouders laten zich uitkopen

Varkens Bij de tweede oproep tot vrijwillige stopzetting van varkensstallen hebben van de 324 exploitaties die deelnamen en een vrijwillig aanbod met vergoedingen ontvangen hebben, 210 exploitaties effectief varkensstallen stopgezet en de uitbetaling aangevraagd, zo laat het kabinet van minister Jo Brouns (cd&v) weten.
Voir plus d'articles
Meest gelezen