Startpagina Archief

Rik en Tine: “Het contact met onze klanten

geeft echt veel voldoening”

Rik Calus en Tine Van Hecke staan na 4 jaar klaar om hun Smaakboerderij in Gottem (Deinze) op te schalen. Het vlees van kippen, eenden, konijnen en lammeren wordt uitsluitend in de korte keten verkocht en ze kunnen de vraag niet volgen. Om hun boerderij te kunnen opschalen, moeten nog een paar hindernissen genomen worden.

Voorlopig is de Smaakboerderij nog een stevige bijverdienste, maar op termijn willen Rik en Tine uit de boerderij genoeg inkomen halen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen