Startpagina Archief

Zachtgegaarde bavette op de barbecue

Ontdek de kunst van het grillen met onze zachtgegaarde bavette op de barbecue. De perfecte combinatie van sappig vlees, rokerige aroma's en de Aziatische chimichurri maakt dit gerecht tot een ware smaaksensatie.

Na 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

Voor het vlees:

rundsbavette

1 teentje knoflook

1 scheutje olijfolie

peper

zout

Voor de Aziatische chimichurri:

2 bosjes koriander

1 bosje bladpeterselie

1 teentje knoflook

1 rode chilipeper

1 limoen (sap)

1 tl geraspte gember

1 scheutje olijfolie

Hoe ga je te werk?

Haal het vlees een uur voor het bereiden uit de koelkast.

Steek de barbecue aan.

Pers de look onder het scheutje olijfolie en kruid met peper en zout....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen