Startpagina Archief

Opinie

Opinie

Transitiemanager PAS, Riccy Focke, over de infoavonden voor veehouders

3

Actueel

Flankerend beleid stikstof definitief goedgekeurd

4

Peiling Boerenbond legt bezorgdheden leden bloot

5

Biorapport 2023 bevestigt haperende groei biosector 

6

BioVLAM bekroont Vitaetom...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De hazelnoot: een nieuwe diversificatie

Fruit ‘s Morgens chocopasta smeren op onze boterham is een gewoonte geworden. Enkele jaren geleden stond palmolie als ingrediënt daarvan ter discussies, maar hoe zit het met hazelnoten? Hoewel hazelnoten vooral in Italië worden geproduceerd, gedijt de boom ook goed in onze streken. Enkele jaren geleden zijn Benoît Genin en Pierre-Olivier Bonhomme begonnen met de productie van Belgische hazelnoten. Het is een boeiende teelt, maar ze vereist wel wat kennis en ervaring.
Voir plus d'articles
Meest gelezen