Startpagina Archief

Varkenshaasje

gevuld met peer en Belgische kaas

Dit varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas is een heerlijk en verfijnd gerecht. Ideaal om indruk te maken tijdens een speciaal diner of een feestelijk moment. Het is een topper voor je menu. Het heeft een bereiding nodig van 45 minuten voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

2 sjalotten

2 peren

boter

150 ml droge witte wijn

800 g varkenshaasjes

peper

zout

100 g blauwschimmelkaas (Pas de Bleu)

1 bosje peterselie

4 takjes rozemarijn

250 ml kippenbouillon

120 ml room

Hoe ga je te werk?

Snipper het sjalotje. Schil de peren en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

Bak het sjalotje in boter glazig. Voeg de perenblokjes toe en bak ze goudbruin.

Kruid met peper en zout. Blus met de wijn en laat het vocht inkoken.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Bladziekten rukken op in bietenvelden

Bieten Het Bieteninstituut (KBIVB) meldt dat uit de waarnemingen van deze week blijkt dat er symptomen van bladziekten waargenomen zijn op ruim 85% van de suikerbietpercelen. De aantasting gebeurt voornamelijk door Cercospora.
Voir plus d'articles
Meest gelezen