Startpagina Archief

Traybake met witloof, pastinaak,

appel en geitenkaas

Deze traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. De geroosterde groenten krijgen extra diepte door de romige geitenkaas, de frisse appel en een erwtendip. Het is een eenvoudig te bereiden gerecht dat perfect is als bijgerecht of vegetarische maaltijd. Vol smaak, gezond én makkelijk! na een bereiden van 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

Voor de traybake:

3 stronken witloof

2 pastinaken

2 appels (Jonagold)

50 g pecannoten

50 g gedroogde veenbessen

150 g zachte geitenkaas

2 el olijfolie

1 tl honing

1 tl tijm

peper

Voor de erwtendip:

diepvrieserwten (ontdooid)

1 teentje knfolook

1 el olijfolie

2 el citroensap

1 el munt

Hoe bereid je het?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd het witloof en de appels in parten, schil de pastinaak en snijd ook...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen