Startpagina Archief

Traybake met witloof, pastinaak,

appel en geitenkaas

Deze traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. De geroosterde groenten krijgen extra diepte door de romige geitenkaas, de frisse appel en een erwtendip. Het is een eenvoudig te bereiden gerecht dat perfect is als bijgerecht of vegetarische maaltijd. Vol smaak, gezond én makkelijk! na een bereiden van 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

Voor de traybake:

3 stronken witloof

2 pastinaken

2 appels (Jonagold)

50 g pecannoten

50 g gedroogde veenbessen

150 g zachte geitenkaas

2 el olijfolie

1 tl honing

1 tl tijm

peper

Voor de erwtendip:

diepvrieserwten (ontdooid)

1 teentje knfolook

1 el olijfolie

2 el citroensap

1 el munt

Hoe bereid je het?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd het witloof en de appels in parten, schil de pastinaak en snijd ook...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen