Startpagina Archief

Ovenschotel met gehakt, groenten en aardappelschijfjes

Deze ovenschotel is een echte allemansvriend. Het is comfortfood dat altijd goed in de smaak valt! Na een bereiding van 55 minuten kan je dit voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

400 g knolselder

400 g spruitjes

1 ajuin

2 teentjes knoflook

olijfolie

350 g gemengd gehakt

1 kl komijnpoeder

1 snuifje kaneelpoeder

peper

zout

400 g vastkokende aardappelen

220 g roomkaas

4 takjes tijm

boter

2 lente-uien

Hoe ga je te werk?

Schil de knolselder en snijd in de vorm van dobbelstenen. Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook beide groenten in gezouten water beetgaar.

Verwarm de oven voor op 220°C.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Krone HD-rondebalenpers heeft ander werkingsconcept

Bedrijfsnieuws Het moet gezegd, Krone was 40 à 50 jaar geleden toonaangevend in de wereld van de rondebalenpersen. Hoewel het merk zich goed kan handhaven in het stropersen, gaat het minder goed in de ruwvoederwereld. Bij de pers-wikkelcombinaties heeft Krone wel voldoende aanbod, maar de markt wordt gedomineerd door enkele andere merken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen