Startpagina Archief

Aspergesoep met crostini’s en pesto

Aspergesoep, dat is de lente in een kom. Serveer de soep met zelfgemaakte pesto op een krokant stukje brood. Het duurt slechts een half uurtje om deze eenvoudige soep te kunnen voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de pesto van rucola:

100 g rucola

1 teentje knoflook

3 el geraspte kaas

2 el pistachenoten

3 el olijfolie

0,50 citroen (zeste)

Voor de groeneaspergesoep:

1 el olijfolie

1 sjalot, fijngesnipperd

500 g groene asperges

6 dl gevogeltebouillon

peper

zout

12 blaadjes rucola

Voor de crostini’s:

1 ciabatta

olijfolie

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen