Startpagina Actueel

Arvesta trekt digitaal naar Agriflanders en zet verder in op digitale beurzen

Arvesta trekt digitaal naar Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen. Dat doet het bedrijf met een digitaal platform.

Leestijd : 1 min

Wegens de coronacrisis gaat Agriflanders dit jaar niet door. Om haar klanten ook in deze periode te blijven informeren en bijstaan met advies, organiseerde Arvesta voorbije zomer al 2 digitale landbouwbeurzen.

Die trend zet het bedrijf nu verder. Landbouwers en geïnteresseerden kunnen op het Agriflanders-platform terecht voor interactieve informatie en video’s omtrent de nieuwste innovaties en advies op maat. Het plaform is tot en met 15 maart beschikbaar. U vindt het hier. LV-Arvesta

Lees ook in Actueel

Impact hagelbuien en uitbreiding bladziektes bij wintertarwe

Granen Het Landbouwcentrum Granen gaf woensdag 24 april een overzicht van de toestand van wintergranen op hun waarnemingspercelen tijdens de eerste helft van deze week. Zo wordt er meer dan enkel bladziekten waargenomen: lokaal werd de impact van enkele hagelbuien duidelijk. Op vlak van ziekteaantasting breidden bladseptoria en bruine roest afgelopen week verder uit en ook gele roest breidde lokaal uit.
Meer artikelen bekijken