Startpagina Werktuigendagen

Jubileumeditie Werktuigendagen wordt eerste groot landbouwevent in anderhalf jaar

Corona schudt al anderhalf jaar de beurskalender door elkaar, maar eindelijk zijn er lichtpuntjes. De Werktuigendagen kregen recent groen licht van de overheid voor de organisatie van hun event. Blokkeer dus alvast 25 en 26 september in je agenda voor de 35ste editie van de Werktuigendagen in Oudenaarde.

AgriBevents, organisator van Agriflanders in Gent, de Agridagen in Ravels en de Werktuigendagen in Oudenaarde, haalt opgelucht adem. “Tot onze grote tevredenheid heeft de overheid op 11 mei een officieel kader voorgesteld voor de heropstart van de beurs- en evenementensector”, stelt event manager Gunther De Mey. “Daarin is onder meer voorzien dat evenementen vanaf 1 september op een normale manier zouden kunnen doorgaan. Dit zet het licht op groen voor de 35ste editie van de Werktuigendagen, die op zaterdag 25 en zondag...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken