Startpagina Mechanisatie

Stem nu voor ‘Farm Machine 2022’

Voorheen gekend onder de naam ‘Machine van het jaar’, noemt de wedstrijd vanaf nu ‘Farm Machine’. Het doel blijft hetzelfde: de meest innovatieve landbouwmachines bekronen.

Leestijd : 1 min

Voor de editie 2022 staken een twintigtal Europese landbouwjournalisten de koppen samen, waaronder iemand van Le Sillon Belge – Landbouwleven.

De winnaars worden in de loop van de maand maart bekend gemaakt. Zoals gebruikelijk wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Hier kan u dus uw stem laten horen!

Hoe deelnemen

Stemmen is heel simpel. Het volstaat om te surfen naar www.farmmachine.eu/en en tussen de 36 geselecteerde machines uw keuze te maken voor de machine die het waard is om bekroond te worden tot ‘Farm Machine 2022’. Praktisch gezien klikt u op de foto van uw keuze, vult uw e-mailadres in, en de keuze is gemaakt. U kan nog tot 27 februari stemmen (1 stem per dag).

J.V.

Lees ook in Mechanisatie

Hoe de juiste grasmaaier kiezen?

Groenvoorziening De grasmaaier is niet enkel functioneel maar vaak ook een stukje emotie. Het motortype, het aantal pk's, de maaibreedte, de grootte van de opvangzak, het maaimechanisme, het zijn allemaal zaken waarmee tuinliefhebbers graag uitpakken bij collega-tuiniers.
Meer artikelen bekijken