Startpagina Actueel

Stihl haalde recordomzet in 2022

Het boekjaar 2022 zat vol uitdagingen. Toch kon de Stihl Groep het jaar afsluiten met een record-omzet van 5,5 miljard euro, een groei van 8,6% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Leestijd : 1 min

Als internationaal bedrijf genereerde de groep 90% van de omzet buiten de Duitse markt.

Michael Traub, voorzitter van de raad van bestuur van Stihl, gaf tijdens de bekendmaking van de jaarcijfers ook mee dat “de accuproducten duidelijk terrein winnen op de benzineproducten. Stihl neemt actief deel aan deze verandering door in te zetten op een dubbel technologisch leiderschap: we handhaven onze hoge investeringen in accutechnologie en blijven tegelijk hard werken aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke en duurzame benzineproducten.”

Stihl

Lees ook in Actueel

Impact hagelbuien en uitbreiding bladziektes bij wintertarwe

Granen Het Landbouwcentrum Granen gaf woensdag 24 april een overzicht van de toestand van wintergranen op hun waarnemingspercelen tijdens de eerste helft van deze week. Zo wordt er meer dan enkel bladziekten waargenomen: lokaal werd de impact van enkele hagelbuien duidelijk. Op vlak van ziekteaantasting breidden bladseptoria en bruine roest afgelopen week verder uit en ook gele roest breidde lokaal uit.
Meer artikelen bekijken