Startpagina Voor ons gezin

Traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas

Deze traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. De geroosterde groenten krijgen extra diepte door de romige geitenkaas, de frisse appel en een erwtendip. Het is een eenvoudig te bereiden gerecht dat perfect is als bijgerecht of vegetarische maaltijd. Vol smaak, gezond én makkelijk! na een bereiden van 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

Voor de traybake:

3 stronken witloof

2 pastinaken

2 appels (Jonagold)

50 g pecannoten

50 g gedroogde veenbessen

150 g zachte geitenkaas

2 el olijfolie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Voor ons gezin Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner. Het duurt 3 uur om het te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken