Startpagina Voor ons gezin

Navarin van konijn met geroosterde pastinaak en rozemarijn

Een hoofdgerecht voor vier personen. Zoals je vorige maand in de week van het konijn kon ontdekken, kan je met de sympathieke langoor alle kanten op in de keuken. Geen konijn met pruimen hier, maar met heerlijke pastinaak.

Wat heb je nodig?

 -1 konijn in stukken versneden

 -4 tomaten, gepeld, de zaadlijsten verwijderd en in grove stukken gesneden

 -2 uien, fijngesneden

 -2 wortels, in fijne schijfjes gesneden

 -150 g fijne boontjes...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken