Startpagina Covid 19

Interview met Filip Fontaine (VLAM): “De coronacrisis leerde ons sneller te schakelen”

De voorbije weken moest het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) kort op de bal spelen. Door de coronacrisis moesten immers heel wat promotiecampagnes voor onze Vlaamse land- en tuinbouwproducten geactualiseerd of zelfs uitgesteld worden. Filip Fontaine, algemeen directeur van VLAM: “We bewijzen nu duidelijk onze economische meerwaarde.”

Sinds een klein jaar – hij begon al halftijds in mei 2019 – is Filip Fontaine algemeen directeur van VLAM. Het werd door de coronacrisis een memorabel startjaar. Eind vorig jaar stelde Fontaine het veelbelovende jaarprogramma 2020 mee voor (www.vlam.be > Over ons > publicaties). Alle deelsectoren zouden, op hun manier, weer volop in de kijker komen te staan.

De consument ‘ziet’ VLAM niet echt, maar hoeft dat...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken