Startpagina Covid 19

Landbouwminister Hilde Crevits: ‘Nood aan betere en meer performante (EU-)instrumenten voor beheersing van crisissen’

“Landbouw moet niet alleen de noodzakelijk budgetten in deze coronacrisis krijgen toegewezen. Deze crisis toont ook aan dat er nood is aan betere en meer performante crisisbeheerinstrumenten in de landbouwsector.” Dat vertelde Vlaams landbouwminister Hilde Crevits woensdagmorgen in de commissie Landbouw in het Vlaams parlement.

Het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) was woensdagmorgen een van de onderwerpen in de commissie Landbouw in het Vlaams parlement, die deze week weer via digitale weg verliep. De vraag werd gesteld door Vlaams parlementslid Tinne Rombouts.

“Het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) wordt bepaald door de budgetten die daarvoor ter beschikking worden gesteld in het meerjarig financieel kader...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken