Startpagina Archief

Kalfsschnitzel met wortel-schorsenerenstoemp en mosterdsaus

Het kost je maar 25 minuten om deze warme winterkost op tafel te toveren.

Wat heb je nodig?

 -4 kalfslapjes van 120 g (fijn gesneden)

 -500 g aardappelen

 -500 g wortelen

 -500 g schorseneren

 -1 sjalot

 -1 takje tijm

 -1 blaadje laurier

 -2 eieren

 -200 g ricotta

 -200 ml room

 -2 el graanmosterd

 -50 g bloem

 -50 g paneermeel of Panko, Japans broodkruim

 -2 el citroensap

 -boter

 -peper...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Zwarte bladluizen duiken op in suikerbietvelden

Bieten De laatste dagen ontvangt het Bieteninstituut (KBIVB) steeds meer meldingen van suikerbietenpercelen waar zwarte bladluiskolonies (Aphis fabae) opduiken. Deze toename is echter sterk plaatsgebonden: niet alle velden zijn getroffen, en de plaagdruk varieert aanzienlijk van perceel tot perceel.
Voir plus d'articles
Meest gelezen