Startpagina Archief

Kalfsschnitzel met wortel-schorsenerenstoemp en mosterdsaus

Het kost je maar 25 minuten om deze warme winterkost op tafel te toveren.

Wat heb je nodig?

 -4 kalfslapjes van 120 g (fijn gesneden)

 -500 g aardappelen

 -500 g wortelen

 -500 g schorseneren

 -1 sjalot

 -1 takje tijm

 -1 blaadje laurier

 -2 eieren

 -200 g ricotta

 -200 ml room

 -2 el graanmosterd

 -50 g bloem

 -50 g paneermeel of Panko, Japans broodkruim

 -2 el citroensap

 -boter

 -peper...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen