Startpagina Archief

Quiche met pladijs,

kruiden en erwtjes

Quiche gaat lekker snel, en met de tips uit dit recept hou je het deeg heerlijk krokant. Dankzij de toegevoegde tijm en de balsamico-azijn wordt het net dat ietsje anders van smaak. Dit keer kiezen we voor vis, maar dan wel van Belgische origine: de pladijs.

Ingrediënten

400 g pladijs, filet, opgerold

200 g erwtjes

20 muntblaadjes

½ bosje bieslook

3 takjes dille

4 eieren

1 dl room

1 snufje anijspoeder

peper en zout

1 koffielepel pastis

Voor het deeg:

300 g bloem

150 g...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Sluiting Moerbeko is drama voor schapenhouders

Schapen De sluiting van slachthuis Moerbeko is een drama voor de schapen- en geitenhouders. Dat zegt de vzw Vlaamse Schapenhouderij (VSH), de koepelvereniging voor de beroepsmatige schapenhouderij in Vlaanderen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen