Startpagina Archief

Frisse yoghurtcake

De yoghurt maakt deze cake lekker luchtig, de zeste van citroen zorgt voor een frisse toets. Een plakje van deze yoghurtcake is heerlijk als tussendoortje of als dessert. Je hebt zo’n 70 minuten nodig om deze lekkernij te bereiden.

Wat heb je nodig?

450 ml volle yoghurt

5 eieren

180 g ongezouten boter op kamertemperatuur

220 g suiker

1 zakje vanillesuiker

250 g bloem

1 tl bakpoeder

3 el poedersuiker

zeste van 1 biologische citroen

2 el notenmix, gehakt

eetbare viooltjes

Hoe ga je te werk...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen