Startpagina Archief

Mechelse koekoek met verse

kruidenboter en gepofte aardappel

Deze klassieker maak je klaar op 80 minuten. De verse kruidenboter smaakt heerlijk bij de gepofte aardappel.

Wat heb je nodig?

1 Mechelse koekoek

30 g verse koriander

30 g verse basilicumblaadjes

30 g verse platte peterselie

50 g geraspte Parmezaan

2 el olijfolie

peper en zout

4 grote bloemige aardappelen

olie

Salade:

100 g rucola

50 g kervel

50 g dille

50 g bladpeterselie

3 el olie

2 el azijn

Kruidenboter:

250 g...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen