Startpagina Archief

Mechelse koekoek met verse

kruidenboter en gepofte aardappel

Deze klassieker maak je klaar op 80 minuten. De verse kruidenboter smaakt heerlijk bij de gepofte aardappel.

Wat heb je nodig?

1 Mechelse koekoek

30 g verse koriander

30 g verse basilicumblaadjes

30 g verse platte peterselie

50 g geraspte Parmezaan

2 el olijfolie

peper en zout

4 grote bloemige aardappelen

olie

Salade:

100 g rucola

50 g kervel

50 g dille

50 g bladpeterselie

3 el olie

2 el azijn

Kruidenboter:

250 g...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen