Startpagina Archief

Ook retailers

doen inspanningen

Alle spelers in de retailsector pakken voedselverliezen aan en hebben in 2019 tal van nieuwe goede praktijken gelanceerd. Hier enkele concrete voorbeelden:

- Aldi vriest vanaf nu meer verse voeding in de filialen in alvorens ze te schenken aan sociale organisaties. Zo hebben ze meer tijd om de onverkochte producten te verdelen.

- Carrefour heeft haar partnerschap met de app ‘Too Good To Go’ versterkt om het aantal onverkochte producten te verminderen.

- Colruyt schenkt verse voeding die nog maar 4...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen