Startpagina Archief

Quiche met peer, pompoen en Brugge Blomme

Met een korst van amandelen en walnoten maak je je quiche net dat tikkeltje specialer. Vul met peer, pompoen en Brugge Blomme voor een heerlijke maaltijd. Na een bereiding van een uur en een kwartier kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

0,50 butternutpompoen

1 peer (Conference)

2 takjes tijm

200 g Brugge Blomme

3 eieren

250 ml room

olijfolie

nootmuskaat

peper en zout

Voor het deeg:

100 g boter

150 g amandelpoeder

100 g walnoten

1 ei

Voor het slaatje:

150 g blauwe bessen

1 el wittewijnazijn

1 el olijfolie

Hoe ga je te werk?

Maak het deeg:

Doe de walnoten en het amandelpoeder in de blender en hak heel fijn....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen