Startpagina Archief

Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!

Wat heb je nodig?

500 g krielaardappelen

120 g Belgische cheddarkaas

1 el bladpeterselie (fijngehakt)

1 tl chilipoeder

olijfolie

peper

zout

Voor de dragonmayonaise

2 el mayonaise

1 teentje knoflook

2 el dragon (fijngehakt)

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Halveer de krieltjes en hussel ze met een scheutje olijfolie, de chilipoeder, peper en zout.

Rasp de kaas.

Vet een grote ovenschaal in met olie en strooi er twee derde van de kaas in. Leg er de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen