Startpagina Archief

Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!

Wat heb je nodig?

500 g krielaardappelen

120 g Belgische cheddarkaas

1 el bladpeterselie (fijngehakt)

1 tl chilipoeder

olijfolie

peper

zout

Voor de dragonmayonaise

2 el mayonaise

1 teentje knoflook

2 el dragon (fijngehakt)

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Halveer de krieltjes en hussel ze met een scheutje olijfolie, de chilipoeder, peper en zout.

Rasp de kaas.

Vet een grote ovenschaal in met olie en strooi er twee derde van de kaas in. Leg er de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Boerenbond: "Schort 5%-maatregel stikstofdecreet op"

Stikstof Boerenbond vraagt een opschorting van de maatregel uit het stikstofdecreet waarbij rundveehouders tegen het einde van dit jaar 5% stikstof moeten reduceren. Zolang er geen duidelijkheid is over de toepasbaarheid en de reductiepercentages van stikstofverlagende maatregelen, is de deadline van 31 december onhaalbaar, stelt de landbouworganisatie. “De Vlaamse overheid moet eerst voor duidelijkheid en rechtszekere technieken zorgen alvorens op deze verplichting te handhaven”, zegt Boerenbond-voorzitter Lode Ceyssens.
Voir plus d'articles
Meest gelezen