Startpagina Archief

Bruschetta met vis-radijsjessalade

Worden de temperaturen stilletjes zuiderser? Hoe dan ook, met bruschetta tover je makkelijk een instant zomergevoel tevoorschijn. Hop zon hop! Dit hapje smaakt trouwens heerlijk met een glaasje schuimwijn.

Wat heb je nodig?

200 g kabeljauw, pollak of schelvis

1 bosje radijzen

1 bosje lente-ui

250 g platte kaas

150 g volle yoghurt

peper en zout

cayennepeper

Bereidingstip:

Strooi er eventueel wat bieslookbloemetjes over.

Hoe ga je tewerk?

Spoel de radijsjes, rasp ze grof of snijd...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen