Startpagina Archief

Vissoep van zeeduivel

met garnalen en hopjenever

Zeeduivel is vis van de maand bij VLAM. Geef deze verrassende, maar uiterst Belgische combinatie met garnalen en hopjenever een kans om je hart te stelen.

Wat heb je nodig?

- 300 à 400 g zeeduivel

- 200 g Vlaamse grijze garnalen met pel

- 1 dl hopjenever uit het Waasland

- 1 eetlepel olie

- snuifje zachte curry

- 1 takje citroengras geplet

- 1 prei

- 1/3 bloemkool

- 1 à 2 kaffir limoenblaadjes

- 5 cm geraspte gember

- 1 teentje look geplet

- 300 ml water

- 300 ml Vlaamse...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen