Startpagina Archief

Asperges met kerstomatensalsa

En de groente van de maand is... de asperge (maar dat had u vast wel geraden). Dit heerlijke voorgerecht wijkt misschien af van de traditionele

Vlaamse bereidingswijze, maar is zeker de moeite waard. U dient er 35 minuten bereidingstijd voor uit te trekken. Geniet ervan!

Wat heb je nodig?

400 g kerstomaten

6 el olijfolie

1 grote sjalot, gesnipperd

2 el rode wijnazijn

peper en zout

4 el gehakte bieslook

1 bolletje geitenkaas, zacht

1 bussel witte asperges

Hoe ga je tewerk?

Halveer de helft van...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Aardappeldag Viaverda zorgt voor kennisoverdracht

Aardappelen Op 14 augustus organiseerden het Agentschap Landbouw en Zeevisserij en het proefcentrum Viaverda de Aardappel- en Uiendag. Meer dan 600 telers en stakeholders zakten daarvoor af naar de proefvelden van Viaverda in Kruisem. In dit artikel gaan we in op de aandachtspunten die rond de aardappelteelt werden belicht.
Voir plus d'articles
Meest gelezen