Startpagina Archief

Bruschetta met vis-radijsjessalade

Worden de temperaturen stilletjes zuiderser? Hoe dan ook, met bruschetta tover je makkelijk een instant zomergevoel tevoorschijn. Hop zon hop! Dit hapje smaakt trouwens heerlijk met een glaasje schuimwijn.

Wat heb je nodig?

200 g kabeljauw, pollak of schelvis

1 bosje radijzen

1 bosje lente-ui

250 g platte kaas

150 g volle yoghurt

peper en zout

cayennepeper

Bereidingstip:

Strooi er eventueel wat bieslookbloemetjes over.

Hoe ga je tewerk?

Spoel de radijsjes, rasp ze grof of snijd...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De hazelnoot: een nieuwe diversificatie

Fruit ‘s Morgens chocopasta smeren op onze boterham is een gewoonte geworden. Enkele jaren geleden stond palmolie als ingrediënt daarvan ter discussies, maar hoe zit het met hazelnoten? Hoewel hazelnoten vooral in Italië worden geproduceerd, gedijt de boom ook goed in onze streken. Enkele jaren geleden zijn Benoît Genin en Pierre-Olivier Bonhomme begonnen met de productie van Belgische hazelnoten. Het is een boeiende teelt, maar ze vereist wel wat kennis en ervaring.
Voir plus d'articles
Meest gelezen