Startpagina Archief

“Kaas heeft alles om het te maken”

Piet Huysentruyt stond in voor het eten op de Women’s Day en ontpopte zich prompt tot een grote kaasfan. “In ons restaurant in Frankrijk grijpen we automatisch naar Franse kazen, maar ik heb nu ontdekt dat de Brugge-kazen top zijn. Belgen eten een blokje kaas bij het aperitief en tussen de boterham. Maar er is zoveel meer mee te doen. De smaak van kaas in warme gerechten bloeit helemaal open. Kaas heeft alles om het te maken.”

Ook hij beklemtoonde het belang van de vrouw in ‘zijn’ zaak. “Niemand kent mijn vrouw, want zij komt niet in de media....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen