Startpagina Archief

Japanse runderen:

rustig, slim en koppig

Aan de rand van het Pajottenland en te midden van de Brabantse Kouters streeft het Hof van Ossel naar het allerbeste stukje rundvlees. Niet van de meer bekende Europese rassen, maar van een Japans ras waarvan het vlees zeer duur wordt verkocht: de Wagyu. De dieren vragen een zeer specifieke behandeling en de markt moet uit het niks ontwikkeld worden, legt eigenaar Filip Meysmans (44) uit.

H...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Matige interesse voor Beter voor Dieren-label

Veeteelt Ongeveer een derde van de Vlaamse varkenshouders heeft interesse om deel te nemen aan het vrijwillige keurmerk Beter voor Dieren. Dat blijkt uit een bevraging die in 2025 werd uitgevoerd door de VLAM in opdracht van VVWL vzw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen