Startpagina Archief

Kippenbouten in de oven

Rabarber in een hartig gerecht? Dat is zeker een goed keuze Deze kippenbouten in de oven met rabarbar zijn om duimen en vingers van af te likken. Je hebt 1uur en 20 minuten nodig om het aan 4 personen te kunnen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

4 kippenbouten

1/2 bol knoflook

4 stengels rabarber (400 g)

2 citroenen

4 sjalotjes

4 takjes citroentijm

100 g cashewnoten

2 el olijfolie

Peper van de molen en zout

Voor de marinade:

2 dl sojasaus

2 el sesamolie

1dl honing

Sap van 1 limoen

Sap van 1 citroen

Hoe ga je te werk?

Maak de marinade:

Zet een pannetje op het vuur met de sojasaus, honing, sesamolie, limoen- en citroensap en laat op een zacht vuurtje binden.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen