Startpagina Archief

Ministrudel van kersen

en plattekaas

Wat heb je nodig?

400 g verse kersen

80 g suiker

1 el maiszetmeel

1/2 citroen

8 ronde vellen brickdeeg

2 el boter

250 g volle platte kaas

40 g suiker

1 vanillestokje

Hoe ga je te werk?

Ontpit de kersen en snijd in 2.

Doe de kersen, 80 g suiker en het sap van 1/2 citroen in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat 3 minuten zachtjes koken.

Los het maiszetmeel op in 2 eetlepels water en voeg toe aan het pannetje. Laat nog 1 minuut meekoken, zet van het vuur en laat afkoelen....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen