Startpagina Archief

Gehakballetjes van lamsvlees

Voor dit gerecht maken we alles zelf: de gehaktballetjes, de frisse salade én het platbrood. En je hoeft er geen uur voor in de keuken te staan. 35 minuutjes volstaan om dit gerecht aan 4 personen te kunnen voorschotelen. Een echte win-winsituatie!

Wat heb je nodig?

400 g lamsgehakt

1 ei

3 el paneermeel

1 kl ras el hanout

400 ml yoghurt

handvol verse dille

enkele takjes bladpeterselie

1 komkommer

4 kl rozijnen

4 kl olijfolie

3 el plantaardige olie

peper en zout

Voor het platbrood:

300 g zelfrijzende bloem

170 g yoghurt

snuifje zeezout

1 kl provençaalse kruiden

scheut olijfolie

Hoe ga je te werk?

Maak het platbrood

Meng de zelfrijzende bloem met de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen