Startpagina Archief

Groentesalade van asperges en venkel

Grijp jij altijd naar dezelfde ingrediënten voor jouw salade? Heb je zin in iets anders? Probeer dan zeker deze groentesalade met asperges en groene karnemelkdressing die jouw lunch of avondmaal opnieuw boeiend maakt. Reken op een half uur om het klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de salade

1 sjalot, in ringen

1 bussel witte asperge

150 g groene boontjes

1 venkel

1 bosje waterkers

4 g kervel

45 g hazelnoten

50 g geraspte kaas (Postel hard)

bakboter

peper

zout

Voor de dressing:

3 el yoghurt (volle)

60 ml karnemelk

3 el dragon

1 el gehakte peterselie

2 el citroensap

1 teentje knoflook, fijngeperst

2 ansjovisfilets

Hoe ga je te werk?

Voeg alle...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Groentegeweld: smaakvolle biogroenten uit Weelde

Korte Keten Groentegeweld is een kleinschalig bio-ecologisch tuinbouwbedrijf in volle groei in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Met veel passie en liefde telen Dirk Hendrix en Willem Van Pelt er het hele jaar rond zo’n 60 soorten seizoensgroenten en -fruit. Net als 41 andere Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven zet Groentegeweld op zondag 14 september zijn deuren open voor het grote publiek op de Dag van de Landbouw.
Voir plus d'articles
Meest gelezen