Startpagina Archief

Groentesalade van asperges en venkel

Grijp jij altijd naar dezelfde ingrediënten voor jouw salade? Heb je zin in iets anders? Probeer dan zeker deze groentesalade met asperges en groene karnemelkdressing die jouw lunch of avondmaal opnieuw boeiend maakt. Reken op een half uur om het klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de salade

1 sjalot, in ringen

1 bussel witte asperge

150 g groene boontjes

1 venkel

1 bosje waterkers

4 g kervel

45 g hazelnoten

50 g geraspte kaas (Postel hard)

bakboter

peper

zout

Voor de dressing:

3 el yoghurt (volle)

60 ml karnemelk

3 el dragon

1 el gehakte peterselie

2 el citroensap

1 teentje knoflook, fijngeperst

2 ansjovisfilets

Hoe ga je te werk?

Voeg alle...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Zwarte bladluizen duiken op in suikerbietvelden

Bieten De laatste dagen ontvangt het Bieteninstituut (KBIVB) steeds meer meldingen van suikerbietenpercelen waar zwarte bladluiskolonies (Aphis fabae) opduiken. Deze toename is echter sterk plaatsgebonden: niet alle velden zijn getroffen, en de plaagdruk varieert aanzienlijk van perceel tot perceel.
Voir plus d'articles
Meest gelezen