Startpagina Archief

Groentesalade van asperges en venkel

Grijp jij altijd naar dezelfde ingrediënten voor jouw salade? Heb je zin in iets anders? Probeer dan zeker deze groentesalade met asperges en groene karnemelkdressing die jouw lunch of avondmaal opnieuw boeiend maakt. Reken op een half uur om het klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de salade

1 sjalot, in ringen

1 bussel witte asperge

150 g groene boontjes

1 venkel

1 bosje waterkers

4 g kervel

45 g hazelnoten

50 g geraspte kaas (Postel hard)

bakboter

peper

zout

Voor de dressing:

3 el yoghurt (volle)

60 ml karnemelk

3 el dragon

1 el gehakte peterselie

2 el citroensap

1 teentje knoflook, fijngeperst

2 ansjovisfilets

Hoe ga je te werk?

Voeg alle...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen