Startpagina Archief

Salade met gegrilde asperges

Geef je asperges nog meer smaak door ze kort te grillen. Zo smaken ze heerlijk in combinatie met veldsla en rucola. Na 35 minuutjes kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

600 g witte asperges

1 teentje knoflook

1 bosje veldsla

100 g rucola

60 g amandelschilfers

Voor de dressing

10 takjes bieslook

100 g yoghurt

2 el mayonaise

1 kl grove mosterd

0,50 citroen

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Kook de asperges:

Schil de asperges en verwijder het onderste harde deel.

Breng een grote pot gezouten water aan de kook en voeg de asperges toe. Laat 1 minuut meekoken, zet de pan van het vuur en laat 10...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen