Startpagina Archief

Mosterdsoep

Met dit recept zet je in iets meer dan 30 minuten een heerlijk, dampende kop mosterdsoep op tafel voor 4 personen. En vergeet ook zeker de toppings niet!

Wat heb je nodig?

2 uien

1 teentje knoflook

2 prei

2 bloemige aardappelen

1 bosje kervel

100 ml room

1 l gevogeltebouillon

2 el graanmosterd

peper

zout

60 g gerookte ham (Meesterlyck)

100 g St Maarten Light kaas, geraspt

2 el boter

Hoe ga je te werk?

Pel en snijd de ui in reepjes. Pel en plet de knoflook.

Spoel de prei en snijd in ringen. Schil de aardappel en snijd in stukken.

Verhit een klontje boter en stoof de prei, ui en knoflook gedurende 8 minuten....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen