Startpagina Archief

Salade met krokante

knolselder en appel

Een heerlijke salade als lunch of bijgerecht? Probeer deze salade met gepaneerde knolselder en appel dan eens. Na een bereiding van 40 minuten is dit fris én krokant slaatje voor 4 personen klaar.

Wat heb je nodig?

Voor de salade:

1 rode ui

1 knolselder

2 appels (Belgica, Jonagored)

40 g rucola

1 el peterselie (fijngehakt)

1 el honing

2 eieren

60 g paneermeel

currypoeder

boter

Voor de dressing:

1 tl mosterd

2 el witte-wijnazijn

6 el olijfolie

peper

zout

Hoe maak je het klaar?

Schil de knolselder en snijd in plakken van 0,5 cm dik. Kook ze 5 minuten in licht gezouten water.

Kluts de eieren los in een diep bord. Meng...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen