Startpagina Archief

Salade met krokante

knolselder en appel

Een heerlijke salade als lunch of bijgerecht? Probeer deze salade met gepaneerde knolselder en appel dan eens. Na een bereiding van 40 minuten is dit fris én krokant slaatje voor 4 personen klaar.

Wat heb je nodig?

Voor de salade:

1 rode ui

1 knolselder

2 appels (Belgica, Jonagored)

40 g rucola

1 el peterselie (fijngehakt)

1 el honing

2 eieren

60 g paneermeel

currypoeder

boter

Voor de dressing:

1 tl mosterd

2 el witte-wijnazijn

6 el olijfolie

peper

zout

Hoe maak je het klaar?

Schil de knolselder en snijd in plakken van 0,5 cm dik. Kook ze 5 minuten in licht gezouten water.

Kluts de eieren los in een diep bord. Meng...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen