Startpagina Archief

Biefstuk in notenkorst

met erwtenpuree

Kerst en Nieuwjaar liggen misschien achter ons, maar voor dit feestelijk gerecht is er vast nog plaats. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

 -4 steaks (ongeveer 150 g per stuk)

 -150 g aardappelen

 -300 g erwten (uit de diepvries)

 -200 g pastinaak

 -200 g wortel

 -200 g spruitjes

 -200 g rode bieten, rauw

 -1 ui

 -35 g kervel of peterselie

 -130 ml olijfolie

 -30 g geroosterde hazelnoten, fijngehakt

 -2 tl espressokoffie, gemalen

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voorlopig geen subsidies voor extra bos

Milieu De Vlaamse regering vindt voorlopig geen akkoord over de subsidies aan gemeenten voor bosuitbreiding. Minister van Landbouw en Omgeving Jo Brouns (cd&v) wil de voorziene gronden eerst aan de schattingsprijs aanbieden aan landbouwers.
Voir plus d'articles
Meest gelezen