Voedselverkoop en proeven op de hoeve:
toelatingen van productie tot verpakking
Bij multifunctionele landbouw is er veel mogelijk. Je kan drank en voedsel aanbieden, kookworkshops geven, bezoekers rondleiden, maar ook logies voorzien en nog zoveel meer. Leuk allemaal, maar er zijn toch wel wat regels verbonden wat betreft voedselveiligheid en veiligheid tegenover bezoekers. Een kort overzicht.
Wie kan er nu beter een workshop geven over bioveiligheid dan een expert van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Stijn Hermans wist tijdens een vorming van Inagro het publiek te informeren over de do’s en don’ts rond verschillende verbredingsactiviteiten. Landbouwleven was aanwezig en zet enkele belangrijke punten nog eens op een rijtje.
Verkoop van plantaardige producten
...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Abonneer nu
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of
Activeer uw abonnement