Startpagina Archief

Gehaktbrood

Met 10 minuten voorbereiding maak je in anderhalf uur dit heerlijke gehaktbrood, even lekker als dat van de bomma. Met verse kruiden en spek geef je het net dat ietsje meer. Je maakt met deze portie vier personen blij.

Ingrediënten

2 el olijfolie + extra

2 uien

2 wortels

1 stengel selder

8 blaadjes verse salie

4 takjes verse rozemarijn

120 g hazelnoten, geroosterd

80 g vers geraspte Parmezaan

200 g paneermeel

1 kg varkensgehakt

2 tl graanmosterd

2 eieren

12 plakjes gerookt spek

500 ml kippenbouillon

2 el zwarte bessenconfituur

1 el tapenade van zongedroogde tomaten

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de wortels en snijd in schijfjes. Pel de ui en snijd in...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen