Startpagina Archief

Een tijdelijk restaurant en Fancy Ferme

Om zijn vlees en zijn werk beter kenbaar te maken bij het grote publiek werkt Henri aan twee evenementen die hij elk jaar opnieuw zou willen organiseren. Het eerste is een tijdelijk restaurant. Gedurende drie dagen zou hij samen met een traiteur een gastronomisch menu, opgemaakt rond het vlees van Ferme Louvigny, serveren. Het tweede initiatief is de organisatie van een Fancy Ferme, een geheel van ludieke en amusante activiteiten die kinderen toelaten beter kennis te maken met het leven op de hoeve.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De Varkenscampus is een unieke en noodzakelijke onderzoeksfaciliteit

Varkens De voorbije 10 jaar liepen er op de Varkenscampus in Merelbeke-Melle al zowat 70 onderzoeksproeven. Het is een verhaal dat voortdurend verdergaat. Door de evolutie binnen deze sector valt er immers nog heel wat te onderzoeken. Tijdens de recente verjaardagsviering kreeg Landbouwleven de kans om enkele thema’s van nabij te ontdekken.
Voir plus d'articles
Meest gelezen